Kategoriler
Proje Haberleri

Aslandede Konutları Zile satışları devam ediyor

Tokat İli, Zile İlçesi, Minareisağır Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Egemen İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Aslandede Konutları Zile konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Zile, Minareisağır Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tokat konut projesi modern ve şık mimarisi, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla dikkat çekmektedir. Zile konut projesi kapsamındaki daire içleri ankastre set, hol aydınlatma, görüntülü diafon, niş gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde hidrofor, spor salonu, toplantı salonu, çocuk oyun parkı, su deposu bulunmaktadır. Aslandede Konutları Zile konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin arasında farklı cephe seçenekleri de bulunmaktadır. 1+1 tip daireler brüt 60, 2+1 daireler 100, 3+1 daireler ise 135 metrekare büyüklüğündedir.

Aslandede Konutları Zile Daire Fiyatları Ne Kadar?

Tokat konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 165 bin TL,

Brüt 100 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 255 bin TL,

3+1 ve brüt 135 metrekare alana sahip daireler ise 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında araç arsa daire takası imkanı da bulunmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Tokat’ın Zile mevkiinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, şehir içi minibüs hattı üzerinde yer alıp, şehir merkezine yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0535 103 81 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version