Kategoriler
Proje Haberleri

Aslanoğlu Nehir Sitesi Bartın’ın ortasında yükseliyor

Aslanoğlu Nehir Sitesi konutları, Aslanoğlu İnşaat’ın en yeni konut projelerindendir. Yaklaşık olarak 2.600 metrekare büyüklüğündeki proje arsasında 44 konut mevcuttur. Farklı türlerde olan bu dairelerin yalıtım özellikleri üst düzeydir. Çift duvar arasına taş yünü uygulanarak ses yalıtımı sağlanmıştır. Bununla birlikte mevcut olan kaliteli dış cephe mantolama sistemi ve yalıtımlı pencereler ise daire sıcaklığının korunması için fazlasıyla yeterlidir.
Duvarlar, silinmeye ve deterjanlardaki kimyasallara karşı çok dayanıklı olan saten boya ile boyanmıştır.

Ahşap oda kapıları ve laminant zeminler de oldukça kalitelidir. Ayrıca tüm dairelerin led ışık bantları, ankastre mutfak seti, yerden ısıtma altyapısı ve ankastre muslukları vardır. Radye temel üzerine, 1. sınıf yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen bu konutlar pek çok detayı ile dikkat çekebilmektedir. Hatta bloklardaki asansörler, aynı anda 10 kişiyi taşıyabilecek kapasitededir. Site alanındaki açık ve kapalı otoparklar ile çocuk parkı da diğer detaylardandır.

Bu site hangi bölgede bulunmaktadır?

Aslanoğlu İnşaat’ın yeni projesi, Bartın şehrinin merkezi mahallelerinden olan Çaydüzü’nde hayata geçmektedir. Projenin yer aldığı 83. Sokak, Kazım Karabekir Caddesi’ne oldukça yakındır. Bununla birlikte Bartın Devlet Hastanesi, Bartın Göğüs Hastanesi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, proje alanı ile 15 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Aslanoğlu Nehir Sitesi, ulaşım olanaklarının çok gelişmiş olduğu bir yerdedir.

Aslanoğlu Nehir Sitesi satılık daireler ne kadardır?

Bartın satılık daire türlerinden olan bu konutlar, daire büyüklükleri dolayısıyla çeşitli fiyatlara sahiptir. Satıştaki daireler, büyüklük ve fiyatlarına göre şöyle sıralanır:
(Brüt – Net metrekare)
• 2 + 1: 80 – 70 / 298.000 – 325.000 TL
• 3 + 1: 117 – 109 / 390.000 TL

En pahalı dairelerin ölçüleri ve fiyatı ise şunlardır:
• 4 + 1: 127 – 117 / 435.000 TL

Aslanoğlu Nehir Sitesi daire fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için arayınız: 0533 170 3074