Kategoriler
Proje Haberleri

Asmalı Bahçe Şehir projesinde ikinci etap teslim edildi

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Dekar Gayrimenkul AŞ’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa ettiği Asmalı Bahçe Şehir projesinde, ikinci etapta konut teslimleri başladı.

Asmalı Bahçe Şehir projesi konut sayısı

91 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen projede, 499 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor. Projenin yüzde 40’ı satıldı.

Asmalı Bahçe Şehir projesinde, ikinci etabın teslimleri şubatta başladı. Projenin tamamının ise 2020 yılında sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Projedeki 499 adet konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise bir apartman bloğunda bulunan apartman dairelerinden meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri ise 93 metrekare ila 214 metrekare arasında değişiyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesi konut fiyatları

Asmalı Bahçe Şehir projesindeki 2+1 dairelerin fiyatları 969 bin TL ila 1 milyon 17 bin TL arasında, 3+1’lerin fiyatı 1 milyon 179 bin TL ila 1 milyon 543 bin TL arasında, 4+1’lerin fiyatı ise 1 milyon 381 bin TL ila 1 milyon 802 bin TL arasında değişiyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesi ödeme seçenekleri

Asmalı Bahçe Şehir projesinde İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan 120 ay yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi kullanabilmek mümkün. Aynı kampanya kapsamında şirket bünyesinde vadeli ödeme yapmak isteyenlere de vade farksız 30 aya kadar senet imkânı da var. Ayrıca projeden peşin alımlarda yüzde 15 indirim de yapılıyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesi sosyal donatıları

Asmalı Bahçe Şehir projesinde park, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk parkı, seyir tepesi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, evcil hayvan parkuru, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve kafe gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asmalı Bahçe Şehir nerede yükseliyor?

Asmalı Bahçe Şehir projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Çınarlı Cad. Bahçeşehir-Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 850 5 400