Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Asmalı Bahçe Şehir satışa çıktı

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığı tarafından İstanbul ili, Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesi satışa sunuldu.

Asmalı Bahçe Şehir projesini 4.400 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkardı.

27 Eylül 2017 tarihinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın lansmanı ile satışa sunulan Asmalı Bahçe Şehir projesi Bahçeşehir’de 91 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

600 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesi toplam 499 adet daire ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesinde bulunan 499 adet dairenin 443 tanesi bahçeli ev, 56 tanesi ise 1 konut bloğunda yer alan dairelerden oluşuyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki üç farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Asmalı Bahçe Şehir projesinde daire büyüklükleri ise 93 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan bahçeli evlerin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

İlk etabı 2018 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Asmalı Bahçe Şehir projesinin tamamının ise 2020 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Projedeki daireler lansmana özel 4.400 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa çıktı.

Halkbank, Türkiye İş bankası ve Yapı Kredi Bankası ile özel kredi anlaşması bulunan Asmalı Bahçe Şehir projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde lansman dönemine özel yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Ayrıca Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kampanyaya Asmalı Bahçe Şehir projesi de dahil oldu. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve teslimden sonra krediyi ödemeye başlama fırsatı da yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir projesinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu, futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve aletli spor alanı yer alıyor.

Tel: 0212 850 5 400

Tasinmazhaber.Com