Kategoriler
Proje Haberleri

Asmalı Bahçe Şehir teslim tarihi

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir konut projesi, toplam 91 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje, toplam 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 443 bahçeli ev ve 56 adet de normal daire bulunacak. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daireler var. Konut büyüklüklerinin 93 metrekare ila 214 metrekare arasında değiştiği proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Asmalı Bahçe Şehir konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 969 bin TL ila 1 milyon 17 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 179 bin TL ila 1 milyon 543 bin TL arasında fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 381 bin TL ila 1 milyon 802 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Yüzde 40’ı satılan projede; İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan 120 ay yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi kullanabilmek mümkün. Yine aynı kampanya kapsamında şirket bünyesinde vadeli ödeme yapmak isteyenler de vade farksız 30 aya kadar senet yapabiliyor. Projeden peşin alımlarda yüzde oranında 15 indirimden faydalanılabiliyor.

Asmalı Bahçe Şehir konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer de mevcut.

Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede teras ve balkon da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Asmalı Bahçeler projesinin yanında inşa edilen projedeki 2+1 dairelerin tamamı tükendi. Asmalı Bahçe Şehir konut projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Çınarlı Cad. Bahçeşehir-Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 850 5 400