Kategoriler
Proje Haberleri

Aso Life Residence Aydın Kuşadası’nda satışa çıkarıldı

Aso Yapı İnşaat güvencesiyle satışa çıkan Aso Life Residence daireleri lüks olanaklara sahip. Residence projesi merkezi konumu ve sosyal olanakları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Peki projede ödeme seçenekleri ne şekilde? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Bunun yanında projede yer alan daire tipleri neler?

Aso Life Residence daire seçenekleri

Projede daireler yerden ısıtma sistemiyle ısınıyor. 4 katlı binalar şeklindeki residence evlerinde 2+1 daireler brüt 98 net ise 93 metrekare genişliğinde. Ayrıca 3+1 tip 135 metrekarelik daireler ve 4+1 152 metrekarelik daireler de proje kapsamında yer alıyor. 2+1 Dairelerde iki adet banyonun yanında balkon da var. Site içerisindeki daireler yan yana 4 etap halindeki binalardan oluşuyor. Bunun yanı sıra daireler arası ses yalıtım ve kaliteli iç malzemeler ön plana çıkıyor. Ayrıca daireler ısı yalıtım imkanına da sahip. Alman standartlarındaki işçilik ve malzemeleriyle dikkat çeken projede her girişte vestiyer, ve görüntülü interkom imkanı mevcut. Ayrıca geniş balkon ve teraslarıyla konfor vaat eden projede 10 kişilik elektrik kesilse bile çalışan asansörler mevcut.

Aso Life Residence sosyal olanakları

Proje kapsamında açık yüzme havuzu ve fiber internet mevcut. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor salonları da proje içerisinde yer alıyor. Projede toplam 147 daire, 10 blok ve 3 adet yüzme havuzu mevcut. Engelliye uygun ev girişlerine sahip projede kapalı ve açık otopark yerleri de var. Proje kapıcı hizmeti de sunuyor. Geniş özel peyzajlı bahçeye sahip proje tam merkezde yer alıyor. Ayrıca proje okullar bölgesinde ve Pazar yerine de yürüme mesafesinde konumlu. Kolay ulaşım imkanlarıyla proje çarşıya on dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Projenin konumu tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz merkezlere yakın durumda.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje yatırım yapmak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken bir yapı. Ayrıca projede örnek daire gezme imkanınız da mevcut. Projede aidatın 100 TL olması öngörülüyor. Ayrıca proje konut kredisi kapsamına da giriyor. Projede 2+1 daireler 610 bin TL üzerinden satışta. Daire tipine ve özelliklerine göre fiyat değişiyor Proje ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için 05332181871 telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version