Kategoriler
Proje Haberleri

Astim Metro Life nerede

Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Astim İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje birçok açıdan alıcıların ilgisini çekiyor. Astim Metro Life projesi Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde inşa ediliyor.

Konut projesi olarak yaşama kazandırılacak olan Astim Metro Life projesi birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Söz konusu olan proje on altı katlı bloklardan oluşuyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 224 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunan proje, beraberinde birçok sosyal donatıyı da getiriyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Ankara iline bağlı Yenimahalle ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje Yeni Batı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Astim Metro Life projesindeki konutlar 5419 cadde no:9’de inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise dört farklı plandan oluşuyor. Aile yaşamına uygun olarak inşa edilmekte olan proje bünyesinde 3+1 ve 4+1 daire tipindeki konutlara yer veriyor.

Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 98 metrekare ile 126 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri ise1 70 metrekare ile 182 metrekare olarak belirlenmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Astim Metro Life projesinde yer alan konutlar daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre farklılık gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekiler 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu projedeki 4+1 konutlar ise 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Astim Metro Life projesinde bulunan konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projedeki konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 312 566 40 41