Kategoriler
Emlak Haberleri

Astim Metro Life projesinde daire fiyatları

Batıkent’te inşa edilen Astim Metro Life projesinde, 15 katlı üç adet blok içerisinde toplam 224 adet daire bulunacak. Astim İnşaat’ın imzasının bulunduğu proje merkezî bir konumda, Ankara’nın önemli yerlerine yakın mesafede yer alacak. İnşaatına devam edilen projenin önümüzdeki yılın Ekim ayında teslim edilmesi planlandı.

Yağmurlu sulama sisteminden oluşan peyzaj alanına sahip olacak projede kapalı otoparka ve açık otoparka da yer verilecek. Ayrıca, projedeki daireler, şehir ve doğa manzarasına da sahip olacak.

Projede satışa sunulan daireler 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken peşin ödeme sonrasında geriye kalan miktar, dairenin teslim edilmesiyle beraber başlıyor.

Astim Metro Life‘ta sosyal donatılar

Site içerisinde oturma ve dinlenme alanına da yer verilecek Astim Metro Life projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, çocuk oyun kulübü, basketbol sahası, fitness salonu, sauna, buhar odası ve profesyonel koşu parkuru bulunacak.

Geniş peyzaj alanına sahip olacak proje, alışveriş merkezinin karşısında yükseliyor. Projede, ayrıca, güvenlik hizmetleri aralıksız olarak hizmet verecek.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Astim Metro Life projesindeki ısı yalıtımlı dairelerde kablo TV bağlantısı, beyaz eşyalar ve ankastre eşyalar hazır olarak bulunacak. Projedeki dairelerde ebeveyn banyosuna da yer verilirken projedeki 3+1 tipindeki daireler brüt 88 metrekare genişliği ile brüt 110 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki daireler ise brüt 162 metrekare genişliği ile brüt 168 metrekare genişliğinde inşa ediliyor.

Projede daire fiyatları nelerdir?

Astim Metro Life projesindeki üç oda bir salon tipindeki daireler 385 bin lira ile 520 bin lira arasında, dört oda bir salon tipindeki daireler ise 590 bin lira ile 790 bin lira arasında satışa sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Yeni Batı Mahallesi, Necip Fazıl Caddesi Batıkent / Ankara açık adresi üzerinde inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

566 40 41