Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Beton Ormanada Gaziantep satışta

Ata Beton Ormanada Gaziantep konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde yükselen proje Ata Beton & Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda proje dairelerden ve villalardan oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şahinbey İlçesi Sarısalkım Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Bu konutlar arasında ayrıca tripleks villa seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Ata Beton Ormanada Gaziantep kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında toplam 71 adet tripleks villa yer almaktadır. Ayrıca 5 blokta ise 40 adet daire yer almaktadır.

Site içerisinde yer alan villaların müstakil havuzları ve bahçesi bulunmaktadır. Bunun dışında site içerisinde pek çok sosyal donatı yer almaktadır. Proje kapsamındaki daireler 6+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar ise 10+2 tip olarak planlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 330 metrekare iken, villaların büyüklükleri ise 650 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Ata Beton Ormanada Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Şahinbey, Sarısalkım Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Daire ve villaların fiyatları bulundukları konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

330 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip daireler ise 4 milyon 600 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 371 77 77 ve 0552 555 23 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version