Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Golden Park Gaziantep satışları başladı

Ata Golden Park Gaziantep projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ata Beton & Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 305 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 255 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, uydu alt yapısı ve yangın merdiveni gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra mutfak doğalgazı bulunmaktadır.

Ata Golden Park Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Sancaktepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar orman manzarasına sahiptir.

Ata Golden Park Gaziantep projesinde bulunan, brüt 305 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 371 77 77 veya 0 (552) 555 23 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…