Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Homes Yenişehir Kars Merkez’de yükseliyor

Ata Homes Yenişehir konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kars’ın Merkez İlçesinde yükselen Ata Homes firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Kars Merkez Yenişehir Mahallesi üzerindeki 4 bin metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Ata Homes Yenişehir modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

2 bin 400 metrekarelik bahçe alanına sahip site içerisinde 3 konut bloğu yer almaktadır. Site içerisinde bahçe peyzaj uygulaması, oturma alanları, çocuk parkı gibi donanımlara yer verilmiştir. Aynı zamanda projede hidrofor, otopark, kapalı garaj, kapıcı, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Kars Merkez konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 156 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 210 metrekare büyüklüğündedir. Geniş ve ferah daireler anahtar teslim olup 2022 Eylül’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ata Homes Yenişehir konumu ve fiyatları hakkında

Ata Homes Yenişehir konut projesi, Kars Merkez, Yenişehir Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje ulaşıma, kamu kurumlarına, okul ve hastanelere yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

156 metrekare alana sahip olan 3+1 tip daireler 465 bin TL,

Brüt 210 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 530 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler %100 krediye uygun imkanlarla ve araç-arsa takas alternatifleri ilse satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0474 212 14 07 ve 0532 203 01 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…