Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Konutları Bafra projesi Bafra’ya değer katacak

Ata Konutları Bafra konut projesi modern mimarisi ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Samsun’un Bafra İlçesinde yükselen proje Atak Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesi dört konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bafra İlçesi Mevlana Mahallesi üzerindeki alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4 konut bloğundan meydana gelmekte olup Bafra’nın en çok talep gören lokasyonunda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Konutları Bafra projesi, konfor odaklı ve ayrıcalıklı yaşam imkanı sunmaktadır. Daire içleri ebeveyn banyo, görüntülü diafon, spot aydınlatma, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde her blokta kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca site içerisi kamera sistemi, oyun parkı, su deposu gibi özelliklere de sahiptir. Binaların 4 tarafı açık olup güneş görmeyen odası bulunmamaktadır.

Bafra konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 115-122 metrekare, 3+1 tip daireler ise 135-145 metrekare alana sahiptir. Dairelerin inşaatı ve satışlar devam etmektedir.

Ata Konutları Bafra konumu ve fiyatları hakkında

Ata Konutları Bafra konut projesi, Bafra’nın en çok talep gören lokasyonunda yer almaktadır. Aynı zamanda şehir merkezine yakın olan proje, hastane, Pazar, eczane, okul gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 115, 120 ve 122 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 649 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 135 metrekare alana sahip 3+1 daireler 695 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler ise 795 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0362 505 50 22 ve 0531 429 02 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version