Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Varyant hemen teslim

Tanrıkulu İnşaat firmasının imzası ile Ata Varyant projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinde inşa edildi. Renkli mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. İnşaatı tamamlanan proje bu yönüyle bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor. Proje, beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcıların ilgisini çekiyor.

Ata Varyant projesi tek bloktan meydana geliyor. Beş katlı olacak şekilde planlanan proje bünyesinde 50 konuta yer verecek şekilde inşa edildi. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede satılık olarak yalnızca 2 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar lokasyonu itibariyle de ilgi görüyor. Karadeniz bölgesinde yer alan Zonguldak ilinde yaşama kazandırılmış olan Ata Varyant projesi, Ereğli ilçesinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar Süleymanlar Mahallesi’nde yükseldi. Bahsi geçen proje Kandilli Lojmanları Sokak No:6’da bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan tüm konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutların hepsi 1+1 daire tipinden meydana geliyor. Ata Varyant projesinde yer alan konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 konutların büyüklükleri 68 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 1+1 konut tipindeki 68 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 150 bin TL’den başlıyor. Ata Varyant projesinde dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 206 TL olarak belirlendi.

Projede konut sahipleri için açık otopark bulunuyor. Konut bloğunun içerisinde asansör mevut.

Konutların tümü hemen teslim durumunda. İletişime geçmek isterseniz telefon: 0 532 608 84 54