Kategoriler
Proje Haberleri

Atakent Panorama İzmir satılık ve kiralık daire fiyatları ne kadar?

Atakent Panorama İzmir projesi, Ataseven İnşaat şirketi tarafından Çiğli’de hayata geçirilmiştir. İnşaat alanı tam olarak 17.087 m2 yüzölçümüne sahip olan bu proje, 5 blok ve240 konuttan meydana gelir. Ayrıca konutların hepsi 3 + 1 odalı olmaktadır. Deprem riskine karşı donanımlı olan konutlar, yaklaşık 14.000 m2 büyüklüğünde peyzaj alanına sahiptir. Proje adı ise, konutların deniz ve körfezi panoramik olarak görmesiyle ilişkilidir.

İzmir satılık daire Çiğli ilanları arasında farkını ortaya koyabilen bu proje, hem güvenlik hem de konfor açısından çok elverişlidir. Sitede açık yüzme havuzu, süs havuzu, koşu alanı, tenis kortu ve 2 adet açık hava fitness alanı mevcuttur. Ayrıca çocukların konforu için de pek çok detay vardır. Örneğin çocuk havuzu ve 2 ayrı oyun alanı bunlardan bazılarıdır. Hatta evcil hayvanların serbestçe oyun oynayabileceği bir alan bile site içinde yer almaktadır. Bunların dışında dairelerin donanım özellikleri oldukça gelişmiştir. Atakent Panorama İzmir konutlarının hepsi için jeneratör olanağı, uydu altyapısı ve ısı – ses yalıtımı söz konusudur. Bununla birlikte kapıcı ve güvenlik hizmeti de bulunur.

Satılık veya kiralık daireler brüt 154 m2 – net 116 m2 büyüklüğe sahip olmaktadır. Fiyatları ise yer aldıkları katlara göre şöyle değişir:

  1. Satılık 3 + 1 daireler:
  • Kat: 780.000 TL
  • Kat: 950.000 TL

 

  1. Kiralık 3 + 1 daireler:
  • Kat: 3.100
  • Kat: 3.500

Dolayısıyla daire fiyatları kat durumuna bağlı olarak değişmektedir. Daireler krediye uygun olsa da takas seçeneğine uygun olmamaktadır. Bununla birlikte daire başı aidat ücretinin yaklaşık 300 – 325 TL olması beklenmektedir.

Atakent Panorama İzmir konutları nerededir?

Atakent Panorama İzmir konutları, Çiğli’nin Yakakent Mahallesi’nde yükselmiştir. İlçenin en huzurlu bölgelerinden birinde yer alan proje alanı ile ilçe merkezi arasında 10 dakikalık mesafe vardır. Fiyat ve adres konusunda detaylı bilgi almak için, 0 (534) 890 36 94 numarası iletişime açıktır.

Exit mobile version