Kategoriler
Proje Haberleri

Atakent Panorama İzmir satışları devam ediyor

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Yakakent Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ataseven İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Atakent Panorama İzmir konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Huzurlu ve sakin bir konumda yer alacak dairelerin satışları özel fırsatlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Çiğli konut projesi Yakakent Mahallesi’nde yer alan 17 bin 87 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, kiler, bulaşık makinesi, ebeveyn banyosu, klima, panjur, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda daireler kesintisiz deniz ve körfez manzarasına sahiptir.

Zengin sosyal donatılara sahip olan site içerisinde çocuk oyun alanları, oturma alanları, koşu parkuru, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, tırmanma duvarı gibi alanlar mevcuttur. Aynı zamanda sitede pool bar, çok amaçlı spor sahası, açık hava fitness salonları, bowling, evcil hayvan oyun alanı gibi alanlara da yer verilmektedir. Bunun yanı sıra dairenin 14 bin metrekarelik kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Atakent Panorama İzmir konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 154 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 240 adet daireye yer verilmiştir.

Atakent Panorama İzmir daire fiyatları ne kadar?

Çiğli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 099 bin TL’den başlamaktadır.

151 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 099 bin TL’den başlamaktadır.

154 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları da 2 milyon 099 bin TL’den başlamaktadır.

Atakent Panorama İzmir nerede yer alıyor?

Konut projesi Çiğli’de Yakakent Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Mavişehir ve Bostanlı iskele gibi merkez noktalara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 366 22 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…