Kategoriler
Proje Haberleri

Atakent Panorama İzmir sıfır faiz fırsatı ile satışta

Atakent Panorama İzmir projesi, Ataseven İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, ’de hayata geçirilmiştir. İnşaat alanı tam olarak 17 bin 087 m2 yüzölçümüne sahiptir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Konut projesi 5 konut bloğunda toplam 240 adet daireden meydana gelmektedir. Ayrıca projede 3 + 1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Deprem riskine karşı donanımlı olan konutlar, yaklaşık 14 bin metrekare büyüklüğünde peyzaj alanına sahiptir. Proje adı ise, konutların deniz ve körfezi panoramik olarak görmesiyle ilişkilidir.

Proje özellikleri neler?

İzmir satılık daire Çiğli ilanları arasında farkını ortaya koyabilen bu proje, hem güvenlik hem de konfor açısından çok elverişlidir. Sitede açık yüzme havuzu, süs havuzu, koşu alanı, tenis kortu ve 2 adet açık hava fitness alanı mevcuttur. Ayrıca çocukların konforu için de pek çok detay vardır. Örneğin çocuk havuzu ve 2 ayrı oyun alanı bunlardan bazılarıdır. Hatta evcil hayvanların serbestçe oyun oynayabileceği bir alan bile site içinde yer almaktadır. Bunların dışında dairelerin donanım özellikleri oldukça gelişmiştir. Atakent Panorama İzmir konutlarının hepsi için jeneratör olanağı, uydu altyapısı ve ısı – ses yalıtımı söz konusudur. Bununla birlikte kapıcı ve güvenlik hizmeti de bulunur.

İzmir konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri brüt 71 metrekare ile 154 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 154 metrekare, net ise 116 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Atakent Panorama İzmir fiyatları ne kadar?

Proje yer alan konutların fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları  859 bin TL’den başlamaktadır.

154 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 859 bin TL’den başlıyor. 154 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 920 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Projede yer alan konutlar konut kredisi kullanmak isteyenler için krediye uygun durumdadır. Ancak herhangi bir takas imkanı projede yer almamaktadır. Konut projesinde yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca esnek ödeme seçenekleri de projede yer almaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Atakent Panorama İzmir projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, Yakakent Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Kent Hastanesi’ne 3.5 km, AOSB’ye 4 km, Çiğli Devlet Hastanesi’ne 4.5 km mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca Kipa’ya 6.3 km, Mavi Bahçe AVM’ye 6.5 km, Havaalanı’na ise 34 km mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0534 890 36 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…