Kategoriler
Proje Haberleri

Atakent Panorama İzmir teslim tarihi

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Ataseven Group şirketi tarafından hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir konut projesi, toplam 17 bin 87 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

5 blokta toplam 240 adet konuttan oluşan konut projesinde, sadece 3+1 tipte daireler mevcut durumda. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 151 metrekare ila 154 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Atakent Panorama İzmir konut projesi ödeme seçenekleri

Yüzde 80’i satılan konut projesindeki dairelerin fiyatları, 419 bin TL ila 592 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde birden çok ödeme seçeneği mevcut durumda bulunuyor. Bu seçeneklerden ilkinde, peşin ödemede yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyip kalan kısım için anlaşmalı banka olan Garanti Bankası garantörlüğünde 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilmek de mümkün. Banka kredisi kullanımında bugünün faiz oranları üzerinden yüzde 8,5 oranında indirim yapılıyor. Yüzde 40 peşinat ile kalan yüzde 30’luk kısım için teslime kadar vadelendirme yapabilmek de imkan dahilinde. Ayrıca teslimden sonra kalan yüzde 30 peşinat bir seferde ödeniyor.

Atakent Panorama İzmir konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve amfi tiyatro gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörü bulunan konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu neresi?

Toplam 5 adet bloktan oluşan konut projesi, panoramik bir deniz manzarasına da sahip. Konut projesi, Yakakent mevkiinde yer alıyor.

Atakent Panorama İzmir konut projesi, Yakakent Mah. 8087/20 Sok. No: 4 Çiğli/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0232 366 22 82 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.