Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Modern fiyatları

İstanbul ilinin şehrinin Ataşehir ilçesinde Ataşehir Modern projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Lens Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklarda yer alıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Ataşehir Modern projesi bünyesinde 979 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje kırk üç katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Ataşehir Modern projesi Ahmet Yesevi Caddesi, Atatürk Mahallesi’nde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Ataşehir Modern projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 78 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Ataşehir Modern projesinde bulunan 1+1 dairelerin fiyatları 588 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 daireler de 902 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daireler 1 milyon 213 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 daireler ise 1 milyon 755 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 314 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.