Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Modern İzmir fiyat

Gergül İnşaat firmasının imzası ile Ataşehir Modern İzmir projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi İzmir ilinde inşa ediliyor. Bulunduğu bölge açısından alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunan proje İzmir şehrine bağlı Çiğli ilçesinde yaşama kazandırılıyor.

Yedi katlı bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile göz alıyor. Projede yer alan konut sayısı ise bin 94 olacak şekilde planlandı. Önümüzdeki yıl teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Söz konusu proje Kent Hastanesi’nin arkasında konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu konutların büyüklükleri ise beş farklı şekilde planlandı.

Ataşehir Modern İzmir projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 59 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projede yer alan konutlar büyüklük ve daire tiplerine göre değişiklik gösteren fiyatlarla ücretlendirildi. Ataşehir Modern İzmir projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 337 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 468 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 748 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 995 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Ataşehir Modern İzmir projesinde bulunan konutlar Ataşehir Mahallesi, 8267 sokakta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 47 43