Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Modern İzmir fiyatları

Gergül İnşaat firmasının imzası ile Ataşehir Modern İzmir projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi İzmir iline bağlı bulunan Çiğli ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede göz dolduran proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar yedi katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan Ataşehir Modern İzmir projesi bünyesinde bin 94 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde planlandı. Ataşehir Modern İzmir projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan 1+1 konutlar 59,67 metrekare büyüklüğe sahip olacak biçimde planlandı. Projedeki 2+1 konutlar ise 83,97 metrekare ve 113,75 metrekare olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 144,79 metrekare olarak tasarlandı. Söz konusu projede bulunan 4+1 konutlar ise 168,31 metrekare olarak inşa edilmekte.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları öncelikle daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Sonrasında ise konut fiyatları daire büyüklüklerine göre ücretlendiriliyor. Ataşehir Modern İzmir projesinde bulunan 1+1 konutların fiyatları 337 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projede yer alan 2+1 konutlar ise 468 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 748 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan 4+1 konutların fiyatları ise 995 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 47 43