Kategoriler
Emlak Haberleri

Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinatla

Lens Yapı Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Ataşehir’de hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesinde yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yasevi caddesi üzerinde yer alan 34 bin 145 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Ataşehir Modern projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Flex, Balance ve Grand adı verilen 3 bloktan meydana gelen Ataşehir Modern projesinde toplam 1.106 adet daireden ve 44 adet ticari ünitede yer alıyor.

En küçük daire alanı 78 metrekare olarak tasarlanan Ataşehir Modern projesinde en büyük daire alanı ise 440 metrekare olarak tasarlandı. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam beş tip daireler yer alıyor.

2021 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satılık daire fiyatları ise 529 bin TL’den başlıyor

Ataşehir Modern projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 72 ay vade ve yüzde ile 0.98 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı elde edilmiş oluyor. Projede ayrıca yüzde 10 KDV indirim fırsatı da yer alıyor.

Lens Ataşehir Modern projesinde fitness salonları, yüzme havuzları, restoranlar, oyun alanları, sinema salonları, yoga, stüdyosu, parti odası, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 580 98 88