Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Nilüfer Evleri teslim tarihi

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Onag Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Nilüfer Evleri konut projesi, toplam 6 bin 792 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Mavişehir mevkiinde yükselen konut projesi, 6 blokta toplam 84 adet daireden meydana geliyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 183 metrekare ila 197 metrekare arasında değişiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Ataşehir Nilüfer Evleri fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 700 bin TL ila 900 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için teslim tarihine kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki projede 60 adet satılık daire yer alıyor.

Ataşehir Nilüfer Evleri konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkati çekiyor. Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi kullanılıyor. Asansörlü olan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Deniz manzaralı konut projesinde, tüm bloklar 7 katlı olarak tasarlandı. Blokların her katında da 2 adet daire yer alacak. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Mavibahçe, Egepark ve Kipa gibi alışveriş merkezlerine oldukça yakın noktada yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın konumda bulunan konut projesi; tramvay durağına 500 metre, Çiğli İzban durağına ise 900 metre mesafede bulunuyor.

Ataşehir Nilüfer Evleri konut projesi, Ataşehir Mah. 8273/1. Sk. 35630 Çiğli/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 66 24 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.