Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Süit Çiğli satışları devam ediyor

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Ataşehir Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Avcı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Ataşehir Süit Çiğli konut projesinde inşaat çalışmaları tamamlanış ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

İzmir konut projesi Ataşehir Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın ve hırsız alarmı, beyaz eşya, vestiyer, kurutma makinesi, intercom sistemi gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda daire içlerinde giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, teras, ankastre set gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Konut projesi kapsamında kamera sistemi, otopark, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklarda yer almaktadır. Ataşehir Süit Çiğli konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 250 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje deprem yönetmeliklerine uygun inşa edilmiştir.

Ataşehir Süit Çiğli fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

4+1, brüt 250 metrekare büyüklüğündeki daireler 3 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ataşehir Süit Çiğli nerede yer alıyor?

Konut projesi Çiğli, Ataşehir Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje sağlık kurumları, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, ulaşım noktaları gibi alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 444 28 24 ve 0533 684 28 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version