Kategoriler
Proje Haberleri

Atavan Beyazıt Konutları satışları devam ediyor

Atavan Beyazıt Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Van Erciş’te bulunan proje Atavan Yapı İnşaat Ltd. Şti. Tarafından hayata geçirilmektedir. Ultra lüks yapıya sahip bu daireler, 2 blok ve 5 kattan oluşmaktadır. 4 adet 2 artı 1 ve 36 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ultra lüks yapıdaki bu daireler, 2 blok ve 5 kattan oluşmaktadır. 4 adet 2 artı 1 ve 36 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 178 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Konutlarda depreme dayanıklı betonarme sistemi c30 beton kullanılmaktadır. Ayrıca dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Doğalgazla ısıtma sistemine uygundur. Bunun yanı sıra sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Projede 2.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı mevcuttur. Dairelerin zeminine laminant parke ve seramik uygulanmaktadır. 2 banyosu bulunan dairelerde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ankastre mutfak, kiler, balkon ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Atavan Beyazıt Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Atavan Beyazıt Konutları, Van’ın Erciş İlçesi Beyazıt Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu proje günlük hayatınızı kolaylaştıracak konuma sahiptir. Şehrin her noktasına ulaşım kolaylığı bulunmaktadır. Ayrıca çarşı merkezine yürüme mesafesindedir. 

Projedeki fiyatlar bulunduğu kat ve güney/kuzey cephelere değişmektedir. Brüt 178 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 415.000 TL ile 455.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca daireler sınırlı sayıdadır ve kredili satışlara uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 404 33 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…