Kategoriler
Proje Haberleri

Atavan Prestij Konutları teslim ediliyor

Van İli, Erciş İlçesi, Vanyolu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Atavan Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Atavan Prestij Konutları konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Erciş konut projesi Vanyolu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler kalorifer sistemi le ısınmaktadır. Aynı zamanda 1.sınıf işçilik ve kalite ile tasarlanan dairelerde ebeveyn banyosu, 2 adet balkon gibi donanımlar da bulunmaktadır. Site içerisinde ise çocuk oyun parkı, otopark, peyzaj alanları gibi olanaklar mevcuttur.

Van Erciş konut projesi daha pek çok özellikler ile müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Atavan Prestij Konutları konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 101 metrekare ile 175 metrekare arasında tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır. Ayrıca son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi toplam 80 adet daireden oluşmaktadır.

Atavan Prestij Konutları fiyatları ne kadar?

Van konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Zemin kat kuzey doğu cephesi 360 bin TL,

Zemin kat güney batı cephesi 385 bin TL,

1.kat güney doğu cephesi 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca bitmiş durumdaki daireler krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Vanyolu Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda çarşı merkeze 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Günlük hayatı kolaylaştıracak konuma sahip olan proje şehrin her noktasına ulaşım araçlarının yoğunlukta olduğu bir yerdedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 404 33 12 ve 0533 025 30 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version