Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Ater Tower 120 ay sıfır faiz ödemeli ofis projesi

Ater Tower ofis projesiyle hayallerinizdeki ofise bir adım daha yaklaşıyorsunuz. İzmir Bayraklı’da yükselen ofis projesi, Reanka İnşaat ve Gayrimenkul katkılarıyla 4 bin metrekarelik bir arsa üzerinde konumlandırılmıştır. Üstelik projede yer alan ödeme imkânları yeni başlangıçlarınız için sizlere büyük fırsat getiriyor. Yüzde 50 peşinat ile 120 ay, 0 faiz oranıyla hayalinizdeki ofise sahip olmaya var mısınız?

Ater Tower proje özellikleri

Her kesimden insanın bir şekilde sevdiği İzmir şehrinde sizleri karşılayan yeni ofis projesi, hayallerinizin ötesine geçmenize neden olacak. Tarihte her bir medeniyetten kalıcı izler bırakmış bu şehirde sizlerde kendinize ait bir parça bulacaksınız. İster başka bir şehirden buraya göç edin, isterseniz hayallerinizdeki iş hayatına yakın olmak için bir adım atın; herkese yetecek ofis projesi sizler için var olmaya devam ediyor.

130 firmaya kapılarını açmaya hazırlanan Ater Tower ofis projesi, alıcısına benzersiz yapısıyla prestij kazandıracak. Modern mimarisi, konforu ve beklentinin üstünde altyapısıyla modern bir kule olma özelliğini taşıyor.

Firmanız adına düzenlenen özel ve kurumsal davetlerinizde sizleri sektör rakiplerinizin önüne çıkaracak birçok hizmete sahip olacaksınız. İçeriğinde kokteyl partileri, özel yemek davetleri, basın konferanslarınızın gerçekleştirileceği seminer veya konferans salonları, çeşitli toplantı salonları bulunmaktadır. VIP lounge barı, aktivasyon odaları, fitness merkeziyle yaşamınızda hiçbir aktiviteden geri durmayacaksınız. Ayrıca kat bahçeleri, açık ve kapalı otoparkı, modüler ofis sitemleriyle müşterilerinizi de yeni hayaller kazandıracak.

Projede sahip olunan imkânlar

İç mimaride yüksek öneme sahip olmuş Ater Tower ofis projesi, özel tasarım lobisiyle sizleri beklemektedir. Yüksek güvenlik teknolojilerinin müşterilerinizin ayağını keseceği projede; geniş karşılama alanları ve güle yüzlü personelleriyle ziyaretçilerinizin başını döndürmeye hazır olun.

Giriş katta yer alan parmak izli geçiş sistemi binaya tanımlanmayan kimsenin geçişine izin vermiyor. Profesyonel bir bina yönetimine sahip olmakla birlikte sizleri karşılayan güvenlik ve vale hizmeti güvenli bir ortam sağlamaktadır.

Bayraklı merkezin tam kalbinde yer alan görkemli kule, yüksek tavanlı ferah bir yapıya sahiptir. İçerde bulunan butik food court, concierge departmanı ve özel sistem ofis kapılarıyla sizlere büyük bir yatırım fırsatı getiriyor.

Projede yarar sağlayabileceğiniz hizmetler

Ogs ile araç giriş sisteminin bulunduğu özel otopark alanları toplamda 27 katlı yükseklikte ve ekstra 3 katlı bodrum olarak karşımıza çıkmaktadır. Otopark alanlarında yer alan karbonmonoksit gaz dedektörü ve uyarı sistemleri yaşanması istenmeyen olayların önüne geçiyor.

Ater Tower projesinde, merkezi sesli yangın ihbar ve uyarı sistemlerinin yanı sıra depreme maksimum dayanıklı cam cephe sistemi ve yüzde 100 yedekli jeneratör bulunmaktadır. Daire içlerinde temizlik ve teknik servisleri, oto kuaför hizmeti, IP bazlı özel kamera güvenlik sistemi ve 7/24 saatlik güvenlik personeli sizler adına güvenliği sağlıyor. Tüm bunlara ilave hizmetlerden araç kiralama, vale hizmeti ve hukuk danışmanlığı gibi ekstra hizmetleriyle sizleri şaşırtacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Projede ofis fiyatları

Ater Tower ile 502.000 TL-3.000.000 arasında değişen ofis seçeneklerine yüzde 20 indirimle sahip olabilirsiniz. Yüzde 50 peşinat teslimi sonrasında 120 ay ödenmesi gereken tutar sıfır faiz ile alıcısına destek veriyor.

İletişim: 0232 486 4434-35