Kategoriler
Proje Haberleri

Ateş İnşaat Home Elegance topraktan satışları devam ediyor

Ateş Yapı İnşaat firması tarafından Tarsus konut projesi hayat bulmaktadır. Ateş İnşaat Home Elegance konut projesi Mersin İli, Tarsus İlçesi, Ergenekon Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında inşaat çalışmaları ve daire satışları devam etmektedir.

Mersin’in en güzel konumu olan Tarsus merkezde hayata geçirilen proje, Ergenekon Mahallesinde yer alıyor. Mersin konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Tarsus İlçesi, Ergenekon Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 4 katlı iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Ergenekon’un en dikkat çeken konumunda yer alan Home Elegance ile bütün gözler sizde olacak. Ateş Yapı inşaat güvencesi ve harika mimarisiyle konut projesi Tarsus’ta yükseliyor.

Ateş İnşaat Home Elgenace konut projesi bağımsız mutfak, Türk hamamı ve muhteşem manzarası ile hayatınıza keyif katacak detaylar içermektedir. Proje kapsamında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 100 metrekareden 150 metrekareye kadar çıkmaktadır.

Konut projesi, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Ateş İnşaat güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Ateş İnşaat Home Elegance fiyatları ne kadar?

Mersin Tarsus konut projesinde yer alan konutların fiyatları topraktan özel fiyatlarla sahiplere sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları 330 bin TL’den başlayıp 550 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda özel fiyatlarla satışa sunulan dairelerin satışlarında firma avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Ateş İnşaat Home Elegance konut projesi Ergenekon Mahallesi, Tarsus / Mersin adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibari ile çoğu sosyal olanaklara yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0507 518 53 45 ve 0532 739 90 29” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız