Kategoriler
Proje Haberleri

Athena Residence Erdemli daireleri avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıldı

Mersin’in Erdemli bölgesinde konumlanan vip daireler satılmayı bekliyor. Geniş v ferah yapısıyla dikkat çeken daireler otel konforunu aratmayacak imkanlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ayaş Truva Turizm İnşaat farkıyla satışta olan daireler tükenmeden bir tane almak için acele etmeniz gerekiyor. Athena Residence Erdemli projesi hakkında detaylar neler? Projede daire tipleri neler? Projede daire alırken konut kredisinden yararlanabilir misiniz?

Athena Residence daire seçenekleri

İnşaat firmasından satışta olan daireler portakal ve limon ağaçları arasında Sultan Koyu manzaralı ve pek çok lüks olanaklara sahip. Proje kapsamındaki dairelerden bir tane almayı düşünüyorsanız firmayı arayarak randevu alabilirsiniz. Firma sizin için en uygun konut tipini belirleme hizmeti sunuyor. Klima ile ısınma sistemine sahip dairelerde beyaz eşya ve ankastre mevcut. Ayrıca fiber internet imkanına sahip dairelerde mobilya seçenekleri de var. Dairelerde teras ve amerikan mutfak mevcut.  Mersin konut projesinde 1+1, 1+1 suite, 2+1, 2+1 suite, 3+1 ve 3+1 suite daireler mevcuttur. Bunun yanında daire tipleri ise 1+1 brüt 77 metrekare, 2+1 brüt 118 metrekare ve 3+1 brüt 154 metrekare olarak öne çıkıyor.

Projede sosyal olanaklar neler?

Proje sosyal olanaklar bakımından oteli aratmıyor. Sultankoyu manzarası ile ön plana çıkan projede sinema sistemi ve kaydıraklı havuz mevcut. Ayrıca çocuklar için eğlence alanları da var. Sizleri ve mutluluğunuzu düşünen proje yetişkinler için de eğlence alanlarına sahip. Jeneratör ve otoparka sahip projede özel güvenlik de hizmet veriyor. Ayrıca Athena Residence Mersin projesi kapsamındaki hizmetler arasında kapıcı da mevcut. Şehir merkezinde konumlu proje denize sıfır ve spor salonuna çok yakın mesafede. Ayrıca proje minibüs duraklarına da yürüme mesafesinde. Proje sizleri doğa ile iç içe ancak şehir merkezinden kopmadan huzur içinde bir yaşama davet ediyor.

Athena Residence Mersin daire fiyatları ne kadar?

Projede brüt 154 metrekare 3+1 daireler 999 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 209 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bunun yanında 125 metrekare 2+1 daireler 699 bin lira olarak  satışa sunulmaktadır. Projede 82 metrekare 1+1 daireler ise 399 bin TL üzerinden satışa sunulmaktadır. Projede daireler güncel ve kiralanmaya hazır durumda olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca daireler konut kredisi kapsamına giriyor. Site içerisinde yer alan daireleri görüntülü arama ile gezme imkanınız da var. Ayrıntılı bilgi için inşaat firmasını arayabilir veya projeyi ziyaret edebilirsiniz. Firma telefon numarası 0552 590 08 34 olarak belirtiliyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version