Kategoriler
Proje Haberleri

Athena Residence satışları başladı

Şekerlisoy Gayrimenkul grubu, Şekerlisoy Topluluğu’nun bir parçası olarak faaliyet göstermektedir. Şirketin öne çıkan projesi Athena Residence, Mersin’de yeni bir yaşam alanı arayan herkese ayrıcalıklı bir yaşam imkânı sunmaktadır. Akdeniz’in benzersiz havası ve manzarasıyla beraber kent hayatının imkanlarını doğa ile iç içe özel bir konumda kurgulanmıştır. Ayrıca proje; yeşil alanları, sinema salonları, spor salonu, havuz, aqua park gibi eğlenceli ve konforlu bir yaşamın tüm ögelerini bir arada barındırmaktadır.  “Gel, gör, yaşa!” mottosuyla yenilikçi bir site yaşamı imkanı sağlayan projede satışlar başlamıştır.

Athena Residence konumu ve yapısı hakkında

Athena Residence, Akdeniz Bölgesi’nin incisi Mersin’in Erdemli İlçesi Sultankoy’u bölgesinde yükselmiştir. Bulunduğu bölgenin tüm doğal güzellikleriyle yenilikçi bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Ayrıca projenin konumu Kızkalesi, Kanlı Divane, Cennet Cehennem Obrukları, Sebaste Antik Kenti ve Akkale’nin yakınında bulunmaktadır. Erdemli ilçe merkezine 20 kilometre, Silifke ilçe merkezine 30 kilometre mesafede yer almaktadır. Mersin kent merkezine ise 55 kilometre uzaklıktadır. Üstelik bu yapının çevresinde; pek çok özel ve halk plajıyla önemli koylar yer almaktadır.

Athena Residence, Mersin’in en değerli yazlık projelerinden biri olan Erdemli’nin en özel lokasyonlarından birinde bulunmaktadır. Akdeniz’in benzersiz deniz manzarası, orman ve tarihi su kemeri manzaraları da yaşam alanına eşlik etmektedir. Proje, kentin bütün fırsatları özel ve titizlikle konumlandırıldığı lokasyonda yer almaktadır. Üstelik yeni yaşam alanı arayan herkes Akdeniz’in benzersiz havasıyla buluşma imkanı sağlanmaktadır. 24 katlı, 2 blok ve 174 rezidanstan oluşan projede otel konforunda bir konuta sahip olunmaktadır. Ayrıca özel spor salonu, havuz ve aqua parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sinema salonları ve yeşil alanlarıyla konforlu bir yaşamın tüm ögelerini barındırmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…