Kategoriler
Proje Haberleri

ATS Trio Park konutları farklı fiyat seçenekleriyle satışta

ATS Trio Park projesi, konut sakinlerinin can güvenliğini ön planda tutan özellikleri ile satışa çıktı. Bürt 125 m2, net 100 m2 büyüklüğe sahip olan bu konutların fiyatı, kat durumuna göre değişebilmektedir. İskan işlemleri tamamlanmış olan ve hiçbir komisyon ücreti talep edilmeyen bu daireler kullanıma hazırdır. Tuzla satılık daireler arasındaki en gelişmiş projelerden birisi olan Trio Park, konumu dolayısıyla da avantajlıdır. Oda sayısı 3 + 1 olan bu dairelerin dış cephe malzemesi 150 dns sertliğindeki yanmaz ürünlerden meydana gelmektedir. Ayrıca mantolamada fibercement ve taş yünü de kullanılmıştır.

Sitenin yer aldığı arazi, deprem riskine karşı oldukça güvenlidir. Bununla birlikte dairelerin hepsi yangın, ses ve ısı izolasyonuna sahip olmaktadır. Birbirine bitişik durumdaki tüm duvarlar çift katlıdır. Dolayısıyla daireler arasındaki ses geçişi minimum düzeydedir. Doğalgaz kaçağı ya da yangın tespit etme sistemi, apartman içi yangın söndürme dolapları ve yangın merdivenleri de önemli detaylardır. Ayrıca bina asansörlerinin yük taşıma kapasitesi 1.000 kilograma ulaşmaktadır.

ATS Trio Park projesi nerededir?

ATS İnşaat şirketinin bu projesi, İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer alan Postane Mahallesi’ndedir. Tuzla’da satılık daire arayanlar, merkezi konumdaki bu konutları da değerlendirmelidir. Barbaros Hayreddin Caddesi üzerinde bulunan konutlar, Balık Gölü’ne yakınlığı ile dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Ayrıca pek çok okul, sağlık merkezi, eczane, park ve market de o civardadır. Hatta bu dairelerin altındaki dükkan, Migros’a ait bir market şubesidir. Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Piri Reis Üniversitesi de oldukça yakındadır. Bunlarla birlikte Özel Tuzla Hastanesi ve çok sayıda aile sağlığı merkezi çok kısa mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

ATS Trio Park satılık daire seçenekleri sadece 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca kat durumuna göre fiyatlar 780.000 – 1.100.000 TL arasındadır. Daha detaylı bilgi için 0 507 643 02 75 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version