Kategoriler
Proje Haberleri

Aurum Güzelbahçe hemen teslim

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, MŞB İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Aurum Güzelbahçe konut projesi, 4 blokta toplam 16 adet daireden meydana geliyor.

Her blokta 4 dairenin yer aldığı konut projesinin zemin katında 80 metrekarelik 2+1 tipteki daireler mevcut. Üst katlarda ise 235 metrekare büyüklüğe sahip, 3+1 tipteki dubleks daireler yer alıyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki dairelerin girişleri bağımsız olarak sağlanıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen projenin yaklaşık yüzde 90’ı satılmış durumda.

Aurum Güzelbahçe konut projesi daire fiyatları

3 katlı olarak tasarlanan projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları, 1 milyon 200 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak ya da ipotek kredisi programından yararlanmak gibi seçenekler de mevcut.

Projenin sosyal donatı alanları

Asansörü bulunan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Projede ayrıca jeneratör de mevcut. Aurum Güzelbahçe projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Konut projesinde; açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Deniz manzaralı projede; ankastre beyaz eşya, intercom sistemi, yerden ısıtma gibi özellikler mevcut. Teraslı projede, balkon da bulunuyor. Projede ebeveyn giyinme odası ve ebeveyn banyosu da var. Dairelerde, cam balkon korkulukları yer alıyor.

Bütün dairelerin kendisine ait bahçesinin bulunduğu konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Aurum Güzelbahçe konut projesi, İzmir’in en gözde ve modern yerlerinden Güzelbahçe’de hayata geçiriliyor. Geniş ve ferah daireleriyle ilgi gören proje, Eski Seferihisar Cad. No: 33 Güzelbahçe/İzmir adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 0533 498 82 90 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.