Kategoriler
Proje Haberleri

Avcı Birlik Gardenya Tarsus konutları satışa çıktı! Fiyatlar ne kadar?

Avcı Birlik Gardenya Tarsus projesi 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçeneklerine sahip olmaktadır.  Bu dairelerin jeneratör altyapısı, doğalgaz ısıtma sistemi, merkezi uydu sistemi ve klima tesisatı bulunur. Vitrifiye ürünleri, granit tezgah, duşakabin, çelik dış kapı ve ithal duvar kağıtları ise en çok dikkat çeken detaylardandır. Zemin kaplamaları ise laminant ve parkedir. Oda kapıları, mutfak ve banyo dolapları ise özel olarak tasarlanmıştır. Hepsinde ebeveyn banyosu mevcut olan bu dairelerin büyüklükleri ise şöyledir:

  • 3 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 150 metrekare – Net 130 metrekare
  • 4 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 180 metrekare – Net 160 metrekare

Bu daire seçeneklerinin yer aldığı sitede güvenlik ve kapıcı hizmeti mevcuttur. Ayrıca site sakinleri açık yüzme havuzu imkanına da sahiptir. Yeterli büyüklükteki barbekü alanları ile yürüyüş alanları da vardır.

Gardenya Tarsus konutları nasıl bir konumda yükseliyor?

Bu konutlar, Türkiye’nin pek çok ilinden daha kalabalık olan Tarsus’ta inşa edilmektedir. Mersin’in bu ilçesi oldukça gelişmiş bir bölgede bulunur. Ergenekon Mahallesi üzerindeki proje konumu, Zirve Parkı’nın ve Rasim Dokur Anadolu Lisesi’nin çok yakındadır. Derviş Eroğlu Parkı, İMKB Şehit Umut Şensoy Anadolu Lisesi ve Adana – Mersin Otoyolu da aynı bölgededir.

Avcı Birlik Gardenya Tarsus satılık daire fiyatları ne kadardır?

Avcı Birlik İnşaat’ın satışa çıkardığı bu daireler konut kredisine uygun değildir. Ayrıca takas yöntemi de kullanılamamaktadır. Bununla birlikte Avcı Birlik Gardenya Tarsus satılık daire fiyatları şöyledir:

  • 3 + 1 Odaya sahip daireler: 605 bin TL – 645 bin TL
  • 4 + 1 Odaya sahip daireler: 635 bin TL – 695 bin TL

Ayrıca konutlar hakkında teferruatlı bilgi için 0538 055 50 37 ya da 0324 613 30 44 numarasına ulaşmak gerekir.