Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Caddebostan Bornova’da kişiye özel ödeme

İzmir’in Bornova ilçesinde, Avcılar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi, toplam 202 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesi, 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 2 adet konut bloğu bulunuyor. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ila 120 metrekare arasında, projedeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 99 metrekare ila 160 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 389 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 555 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek ve banka kredisiyle ödeme yapabilmek mümkün. Ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede peyzaj alanı, futbol sahası, mini golf sahası, fitness salonu, kickbox salonu, SPA, Türk hamamı, hobi odası, oyun odası, toplantı salonu, güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, E-87 ve D-300 karayollarına yakın bir noktada. Toplu taşıma olanaklarına da kolay erişilebilir bir noktadaki proje; hastanelere ve çeşitli alışveriş merkezlerine de yakın.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi, Doğanlar Mahallesi, 1676. Sk., 35050 Bornova/İzmir, Türkiye  adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0232 435 81 80 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.