Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri

Avcılar Exclusive Bayraklı teslimleri öne çekildi

İzmir’de hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Avcılar İnşaat, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışmalarına ara vermedi. Aldığı hızlı önlemler ile inşaatlarına devam eden Avcılar İnşaat, bu sayede Avcılar Exclusive Bayraklı projesini planlanandan sekiz ay önce tamamlamış olacak.

Söz konusu olan pandemi döneminden etkilenen sektörlerden biri de elbette inşaat sektörüydü. 200’den fazla alt sektörle bağlantısı bulunan inşaat sektöründe birçok firma bu durumdan olumsuz etkilendi. Buna rağmen, İzmir’de faaliyetlerine devam eden Avcılar İnşaat, salgın sürecini başarı ile yönetti.

Türkiye’de vakalar başlar başlamaz satış ofislerinde bulunan ekibini evden çalışmaya yönlendiren Avcılar İnşaat, proje tanıtımlarını online olarka gerçekleştirdi.

800’ün üzerinde bulunan çalışan sayısını yüksek önlemler ile 1000’e çıkaran firma, önlemler sayesinde herhangi bir risk yaşamadan bu süreci atlattı.

Konu ile ilgili konuşan Avılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Pandemi sürecinde hem bu sorumluluğu yerine getirmek için çalıştık hem de onların bize duyduğu güveni karşılıksız bırakmadık.” dedi. Yatırımcılarının, vadesi gelen borçlarını talepleri doğrultusunda ötelediklerine vurgu yapan İdris Avcı, “Kredi oranlarındaki düşüşe karşın bazı firmalar fiyat artışına giderken biz tam tersi indirim yaparak fiyatlarımızın ulaşılabilir olmasını sağladık. Tüm bu karşılıklı güven ilişkisiyle Avcılar Exclusive Bayraklı’nın inşaatında planlanandan 8 ay önde gidiyoruz.” dedi.

Exit mobile version