Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avcılar Exclusive Bayraklı’da yükseliyor

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Avcılar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Exclusive konut projesi, 10 bin 409 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

8 katlı blokta 274 konuttan meydana gelen projede, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar mevcut. Projede ayrıca 33 adet de dükkân bulunuyor. Dükkanlar zemin katta yer alacak. Karma projedeki 3+1 tipteki daireler 100 ila 148 metrekare, 4+1 tipteki daireler 167 ila 173 metrekare, ofisler 60 ila 239 metrekare, dükkanlar ise 32 ila 477 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Proje, yatay mimariyle hayata geçiriliyor.

Projenin Ocak 2022 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Avcılar Exclusive konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 395 bin TL’den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 30 indirim imkanı var. Projede 72 ay sıfır faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 0,98 faiz oranıyla 120 ay vade ile banka kredisi kullanabilmek de mümkün.

Avcılar Exclusive konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema, güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde resepsiyon da var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Konut projesi; İzmir Adliyesi’ne, metro, İzban ve otobüs duraklarına; alışveriş merkezlerine, hastane ve eğitim kurumlarına çok yakın bir noktada inşa ediliyor.

Avcılar Exclusive konut projesi, Mansuroğlu Mah. Manas Bulv. No: 10 Bayraklı/İzmir adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 344 28 24 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.