Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Avcılar Exclusive projesi 5 bin 500 TL kira garantili

Avcılar Exclusive adıyla aramızda olan yeni proje; İzmir Bayraklı ilçesinin ünlü Manhattan bölgesinde hayata geçmektedir. Gerçek yatırımcıların odak noktası olan bu bölgede sizlerde fırsatları yakalamak isterseniz zaman kaybetmeden arayın. Ev ve iş hayatının birbirinden ayrıldığı iki farklı konsept ile ister yatırımcı isterseniz ev sahibi olabilirsiniz.

Avcılar Exclusive proje özellikleri

İzmir Bayraklı Adliye kavşağında yer alan, yatay mimarisi ve özel ışıklandırmasıyla tüm ilgiyi üzerinde toplayan özel bir projedir. Toplamda 55 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan bu ışıltılı mimari İzmir’in yeni gözdesi Bayraklı ilçesinde yer alıyor.

Lüksü modernlikle buluşturan projede yer alan yatay mimari gözleri doldurmayı başarırken; iki farklı konsepte ayrılan proje aynı zamanda gerçek bir yatırım merkezi olmaya aday gözükmektedir.

Avcılar Exclusive birbirinden farklı business ve home seçenekleri pek çok avantajı ayaklarınızın altına sermeye hazırlanıyor. Business seçenekleri 43 metrekareden 143 metrekareye varan boyutlarla; home seçenekleri ise 3+1 ve 4+1 daireler, 100 metrekareden 173 metrekareye varan boyutlarıyla yer almaktadır.

Projede yer alan home konsepti

8 katlı, sağlam zemini bulunan ve yüksek yapılarda kullanılan FORE kazık teknolojisiyle güvenli ortam sunmaya hazır. Ayrıca yüksek hızda asansörler, açılabilir pencereler ve bunlara eşlik eden ferah balkonlar sayesinde evinizde dışarıda gibi hissedebilirsiniz.

Merkezi doğalgaz, soğutma sistemi altyapısı, duman ve yangın dedektörü ile acil durum jeneratörü alıcısına güvenliği en yüksek kalitede sağlamaktadır.

Konfor özellikleri arasında yer alan salon ve ebeveyn odasına klima, çocuk odasına çalışma masası ve dolap gibi belli başlı önemli konfor detayları yüklenilmiştir. Ayrıca ankastre beyaz eşya, çamaşır ve kurutma makinası ev sahiplerini mutlu etmeye devam ediyor.

Daire içlerinde mimari ve tasarım desteği sayesinde diğerlerinden kendinizi farklı kılabilir; akıllı ev sistemiyle gözünüz arkada kalmadan iş yaşamınıza devam edebilirsiniz. Uydu sistemi ve yerden ısıtmayla konforunuzdan asla ödün vermeyeceksiniz.

Sosyal özellikler arasında yer alan kafe, restoran ve alışveriş merkezleri; misafir odaları, yoga ve pilates salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, bay-bayan birbirinden ayrı sauna ile her zaman dinç hissetmek çok yakınınızda. Ayrıca çocuklarınız için kreş çocuk oyun alanları ve oyun salonları onların enerjisini kolayca atmasına yardımcı olacaktır. Sizlerde bu sırada dinlenme alanında gözlerinizi kapatabilir, arzuya göre hamamda vakit geçirebilirsiniz.

Projede yer alan fiyatlar

Sizleri yatırıma davet eden bu özel projede mağaza ve dükkanlar için ayda 5 bin 500 TL garantili kira desteği verilmektedir. Satışlarını 990 bin TL’den başlatan Avcılar Exclusive projesi; ödeme planlarını sizler için hazır bulunduruyor.

Tüm ödeme planlarında yüzde 15 değerinde indirim uygulanmaktadır.

Ödeme planı 1’e göz gezdirdiğimizde sizleri yüzde 10 peşinat, yüzde 50 banka kredisi, yüzde 0.79 faiz ile 120 ay vade ve yüzde 40 kalan tutarıyla;

Ödeme planı 2’ye göz gezdirdiğimizde sizleri yüzde 50 peşinat ve yüzde 50 banka kredisi;

Ödeme planı 3’e göz gezdirdiğimizde sizleri yüzde 0 peşinat, yüzde 70 banka kredisi ve yüzde 30 kalan tutar;

Ödeme planı 4’e göz gezdirdiğimizde sizleri yüzde 50 peşinat, yüzde 50 kalan tutar ve yüzde 0 faiz 24 ay vadeli seçenekler karşılamaktadır.

Haziran 2021 teslim tarihi bulunan bu özel projede birbirinden özel fırsatları kaçırmayın!

İletişim: 0 (232) 344 28 24