Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Avcılar Next Bornova 5 bin TL peşinatla satışta

Avcılar İnşaat firması tarafından İzmir İli, Bornova İlçesi’nde hayata geçirilen Avcılar Next Bornova projesinde sadece 5 bin TL peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede çok düşük miktarda peşinat ödemenin dışında ayrıca kira garantisi de sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

5 bin TL peşinat ve kira garantisi seçeneği ile satışa sunulan projede ayrıca 60 gün koşulsuz iade garantisi de veriliyor.  Üniversite, hastane ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken proje içerisinde konutların dışında ayrıca Next Çarşı adı verilen ticari ünitelerin yer aldığı ticari blok da bulunuyor. 3 bloktan meydana gelen projenin 2 tanesi konut ve ticari ünitelerde meydana geliyor. Diğer blokta ise sosyal alanlar ve ticari üniteler yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Yaklaşık 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Avcılar Next Bornova projesinde 215 adet home ofis yer alıyor. Projede yer alan home ofislerin dışında 25 adet ticari ünite yer alıyor. Toplam 240 adet bağımsız bölümden meydana gelen projenin 6 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. Projenin yaklaşık 3’te 2’si peyjaz ve yeşil alana ayrılmış durumda. Bu alan içerisinde firma tarafında hayata geçirilecek olan gençlik parkı da bulunacak.

Proje içerisinde yer alan 215 adet home ofisler üç farklı tipte tasarlandı. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 1+0 daireler brüt 30 metrekare, net 25 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 1+1 tip daireler brüt 40 metrekare, net 36 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 tip daireler ise brüt 51 metrekare, net 46 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan ticari üniteler ise 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı.

Avcılar Next Bornova fiyatları ne kadar?

Sadece 5 bin TL peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulan projede satılık daire fiyatları ise 396 bin TL’den başlıyor. Projede ayrıca kira garantisi seçeneği de yer alıyor. Projeden daire satın almayı düşünenler projenin web sitesi üzerinden online olarak veya görüntülü olarak görüşerek detaylı bilgi alabiliyor.

Avcılar Next Bornova projesi içerisinde yer alan 1.000 metrekarelik alan içerisinde fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, jakuzi odası, cep sineması, eğelence salonu, pilates ve kick boks alanları, kütüphane,  vitamin bar, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik gibi bir çok ortak lana yer alıyor.

Avcılar Next Bornova nerede?

Otoban bağlantı yoluna 1 dakika, metroya 5 dakika, Yaşar Üniversitesi’ne 4 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakika mesafede yer alan projenin satış ofisi ise Forum Bornova Kavşağı, Avcılar Effect Residence, Bornova / İzmir  adresinde yer alıyor.

Tel: 0232 344 28 24