Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Next Bornova fiyat listesi

Avcılar İnşaat firması tarafından İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde hayata geçirilen Avcılar Next Bornova projesinde satılık daire fiyatları 336 bin TL’den başlıyor.  Avcılar Next Bornova fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.  Projede ayrıca yüzde 25 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Konut projesi 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede konutların dışında ayrıca Next Çarşı adı verilen ticari ünitelerin yer almaktadır. 3 bloktan meydana gelen projenin 2 tanesi konut ve ticari ünitedir. Diğer blokta ise cep sinemasından yüzme havuzuna kadar bir çok birimin yer aldığı sosyal alanlar ve ticari üniteler yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Avcılar Next Bornova projesinde 215 adet home ofis yer alıyor. Projede yer alan home ofislerin dışında ayrıca 25 adet ticari ünite yer alıyor. Toplam 240 adet bağımsız bölümden meydana gelen projenin 6 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. Projenin yaklaşık 3’te 2’si peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumda. Bu alan içerisinde gençlik parkı da mevcuttur.

Proje içerisinde yer alan 215 adet home ofisler üç farklı tipte tasarlanmıştır. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 1+0 daireler brüt 30 metrekare, net 25 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 1+1 tip daireler brüt 40 metrekare, net 36 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler ise brüt 51 metrekare, net 46 metrekare büyüklüğündedir. Projede yer alan ticari üniteler ise 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir.

Avcılar Next Bornova fiyat listesi

Yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulan projede satılık daire fiyatları ise 396 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan ticari üniteler ve daireler 36 ay garantili kira desteği ile satışta sunuluyor.

Projede 1+0 tip daireler 396 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 1+1 tip daireler 585 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 2+1 tip daireler ise 855 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Üç farklı ödeme planı sunuluyor

Konut projesinde daire satın almayı düşüneler için üç farklı ödeme planı sunuluyor.

1- Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

2- Yüzde 50 peşinat ödeniyor. Daha sonra kalan yüzde 50 oranındaki tutar 2021 yılı Aralık ayında ödeme imkanı bulunmaktadır.

3- Yüzde 25 peşinat ödeniyor. Sonrasında kalan yüzde 75 oranındaki tutar ise 2021 yılı Aralık ayında ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Avcılar Next Bornova projesinde yer alan son ticari ünitenin satışı devam ediyor. 160 metrekare brüt alana sahip iş yeri 4 milyon 230 bin TL’den başlıyor.

Avcılar Next Bornova projesi içerisinde yer alan 1.000 metrekarelik alan içerisinde fitness salonu mevcuttur. Ayrıca sauna, yüzme havuzu, jakuzi odası, cep sineması, eğelence salonu, pilates, kick boks alanları mevcuttur. Bunların dışında kütüphane,  vitamin bar, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik gibi alanlar bulunmaktadır.

Avcılar Next Bornova nerede?

Proje Otoban bağlantı yoluna 1 dakika, metroya 5 dakika, Yaşar Üniversitesi’ne 4 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca projenin satış ofisi ise Forum Bornova Kavşağı, Avcılar Effect Residence, Bornova / İzmir  adresinde yer alıyor.

Tel: 0232 344 28 24