Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avcılar Next projesinde satışlar yüzde 85 oranlı tamamlandı

Avcılar Next projesinde ‘yeni nesil yatırım’ modelini devreye sokan Avcılar İnşaat, Bornova’da hayat bulan projenin yüzde 85 kadarını sattı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Satıştaki yüksek pay firmaya olan güveni kanıtlıyor” dedi.

Avcılar Next projesinde aranan güven bulundu

Satış grafiklerini Bornova’da hayata geçirilen Avcılar Next projesinde üstlere taşıyan Avcılar İnşaat, yüzde 85’lik oranı aştı. İzmir’de Avcılar Exclusive Bayraklı projesi hakkında açıklamalarda bulunan firma, projenin teslim süresini 8 ay önceye aldığını duyurdu. Bu esnada Bornova’ya renk katmak üzere yola çıkılan Avcılar Next projesi için yeni nesil yatırım modeli devreye girdi. Konuya ilişkin detayları aktaran Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, satışlardaki tatmin edici oranı firmaya olan güven olarak yorumladı. Bornova’da alışveriş merkezleri, üniversiteler, kolejler ve hastanelerle çevrelenmiş alanda hayata geçirilen Avcılar Next, 240 bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Kısa süre önce temellerin atıldığı projede yeni satış modelini öne çıkaran firma, satışlarda sınırı geçerek yüzde 85’e ulaştırdı. Kısa sürede aşan değerler karşısında Başkan İdris Avcı, önceki projelerde olduğu gibi teslim süresinin daha erkene alınacağını bildirdi.

Projeye giren yatırımcı kazanıyor

Projenin hedeflenen bitiş süresini Haziran 2022 olarak duyuran firma yetkilileri, teslimleri tıpkı Avcılar Exlusive projesinde olduğu gibi öne alabilir. Bu doğrultuda 2021 yılı teslim tarihi olacak. Lansmandan önce satışları yüzde 85’e ulaşan proje için konuşan Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Bu bize duyulan güvenin kanıtıdır.” dedi. Büyük işleri başarmanın alıcılara verilen güvenden kaynaklı olduğunu sözlerine ekleyen Avcı, “Pandemi süresince bile yatırımcının yönü Avcılar İnşaat oldu. Bunun altında yatan esas neden yapılan işe duyulan güvenden geçiyor.” diyerek konuşmasını sürdürdü. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı’da açıklamalara şu sözlerle katıldı: “Yeni nesil yatırım modeli tamamen Avcılar İnşaat’a özgündür. Yatırımcıya bir evden daha fazlasını sunma hedefiyle çıkılan yolda ilgi büyüktü. Düşük metrekarelerle bile yatırımda yüksek gelir elde etme garantisi verilmiştir. Alana daha fazla kazandıran bir sistemle hareket eden firma, yatırımcıyı maddi-manevi koruyor. Aylık gelirde garantili kazanç sistemini baz alan model, ilk günden yatırımcısına kazandırmaktadır.”