Kategoriler
Proje Haberleri

Avenir Perla 60 Daire Satışları Başladı

Konut projesi Grup Avenir İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Kayseri ili, Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Avenir Perla 60 konut projesinde dairelerin satışları da lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Mevlana Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesi, 14 katlı olarak tasarlanmıştır. Kayseri konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri de brüt 165 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiklik göstermektedir.

Avenir Perla 60 projesinde yer alan dairelerde özel kiler yer almaktadır. Balkonlar ısı cama sahip, oda niteliğinde alanlar oluşturmaktadır. Katlar arası ses yalıtımları ve boru ses izolasyonu sayesinde daha sessiz ortamlar sağlanmaktadır. Projenin dış alanı hakkında henüz bir bilgi mevcut değildir.

Avenir Perla 60 Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 720 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 165 metrekare büyüklüğünde, zemin katta yer alan daireler 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

1.kat ve 185 metrekare brüt alana sahip daireler 735 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Avenir Perla 60 konut projesi şehrin gelişen ve büyüyen bir bölgesinde yer almaktadır. Proje Mevlana Mahallesi, Talas/Kayseri adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 5 026 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…