Kategoriler
Proje Haberleri

Avenir Yakut 60 satılık daire fiyatları ne olacak? Teslim tarihi ne zaman?

Avenir Yakut 60 konutları, 4.5 + 1 oda sayısına sahip olan büyük dairelerden oluşur. Projenin sahibi olan Grup Avenir İnşaat – Gayrimenkul Yatırım şirketi, bu lüks projesini Kayseri’de hayata geçirecektir. Yaklaşık olarak Nisan 2021 itibarıyla temel atma çalışmalarının başlaması beklenmektedir. Ayrıca konut teslimleri 30 Ekim 2023 tarihi itibarıyla başlayacaktır. Daire büyüklükleri ise brüt 200 m2, net 150 m2 ölçülerinde planlanmıştır. Bununla birlikte site alanının önemli donanımları mevcuttur. Örneğin kamelyalar, otopark, çocuk parkı, tartan pist ve egzersiz alanları bu detaylardan bazılarıdır.

Ayrıca “Tartan pist nedir?” sorusu da cevaplanmalıdır. Tartan pist, çeşitli sporların uygulanmasını kolaylaştıran bir zemin türü olarak özetlenebilmektedir. EPDM kauçuk ve SBR granül kauçuk katmanlarından oluşan bu zeminler, su emme özelliği sayesinde kaygan olmamaktadır. Yumuşaklığı dolayısıyla da rahat hareket etmeyi kolaylaştırmaktadır. Site bahçesindeki spor alanlarında bu zemin türünün bulunması ise Avenir Yakut 60 projesinin kalitesini yansıtan bir detaydır.

Projenin hayata geçeceği alan nerededir?

Bu proje, Kayseri’nin Kocasinan Mahallesi sınırlarındaki Yakut Mahallesi’nde yükselecektir. Ihlamur Caddesi’ne bağlanan Akmescit Caddesi’ndeki dairelerin civarında Özel Pervane Beyazzambak Anaokulu ve Star Taksi Durağı bulunur. Konutların en yakınındaki sağlık kurumu ise Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Avenir Yakut 60 satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Avenir Yakut 60 satılık daire seçenekleri arasında 3.5 + 1 odalı daireler de vardır. Fakat şu an için sadece 4.5 + 1 odalı dairelerin muhtemel fiyatları bilinmektedir. Bu fiyatlar ise yaklaşık 1.060.000 TL değerinde olmaktadır. Ayrıca vadeli alım durumunda yüzde 30 peşin ödeme ve aylık ödeme alınmaktadır. Kalan ücret ise, proje yüzde 80 aşamasına ulaştığında borç kapatma yolu ile ödenmektedir. Daha detaylı bilgi için 0534 260 33 00 numarası aranabilir.

Exit mobile version