Kategoriler
Proje Haberleri

Avenue İstanbul’da banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Gül İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Avenue İstanbul konut projesi, toplam 30 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

436 adet daireden meydana gelen projede, 22 katlı 2 adet konut bloğu mevcut durumda. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’ler 89 metrekare, 2+1’ler 139 ile 156 metrekare arasında, 3+1’ler ise 187 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Avenue İstanbul projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 930 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 25 peşinat verip kalanı için şirket içi 18 ay vade yapabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 25 peşinat vererek 120 ay taksitli banka kredisi kullanabilme olanağı da mevcut.

Avenue İstanbul projesi sosyal donatı olanakları

AVM üzerine inşa edilen projede birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede alışveriş caddesi, güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, kafeterya, fitness salonu, gastronomi sokağı ve çocuk oyun alanları gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi, orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor. Proje, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Proje nerede yükseliyor?

Proje, Barış Akçakaya Hatıra Ormanı’nın eteklerinde inşa ediliyor. Proje, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne de yakın bir noktada. Merkezi konumdaki proje, Hadımköy metro durağına 50 metre mesafede yer alıyor. Proje, E5 otoyolunun da hemen kenarında konumlanıyor.

Avenue İstanbul konut projesi, Cumhuriyet Mah. Gürpınar yolu Cad. No: 1 Büyükçekmece/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 43 28 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.