Kategoriler
Proje Haberleri

Avenue Residence İzmit satışları başladı

Avenue Residence İzmit projesi lüks mimarisi ve konforlu yaşam alanıyla sizleri bekliyor. Kocaeli İzmit’te bulunan proje Tepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmiştir. Projedeki konutlar 1 artı 1 şeklindedir. Bunun yanı sıra 180 adet 1 artı 1 residence daire ile 6 adet iş yeri bulunmaktadı. Ayrıca tüm daireler full eşyalı olup kiraya verilebilmektedir. Yapımına Temmuz 2021’de başlanılacak olan projenin bitiş tarihi Aralık 2022 olarak planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Avenue Residence İzmit projesi 180 adet 1 artı 1 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 6 adet iş yeri bulunmaktadır. Projede bulunan 180 adet 1 artı 1 residence dairelerin büyüklükleri brüt 65 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 40 metrekaredir. Tüm daireler full eşyalıdır. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bütün dairler gömme balkonludur.

Avenue Residence İzmit konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje Kocaeli İzmit’te Yeşilova Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kocaeli İzmit Yahyakaptan’a 1 km, İzmit Otogarına 500 m uzaklıktadır.

Marmara Otoyolu İzmit girişinde bulunan bu konutlar tam yatırım yapmak isteyenler için uygun konutlardır. Yapımına Temmuz 2021’de başlanılacak olan projenin bitiş tarihi Aralık 2022 olarak planlanmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 residence dairelerin fiyatı 350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca satın alınan daire için peşinat ödemesi ile inşaat bitine kadar vade farkı olamadan net satış fiyatı üzerinden eşit aralıklarla eşit biçim taksitlendirme seçeneği bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra tüm daireler full eşyalı olup kiraya verilebilmektedir. 2021 yılı için kira bedeli 1600 TL’dir. 2023 yılında beklenen kira bedeli ise 2000 TL olarak görülmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 669 51 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version