Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Hill Evleri Milas lansman fiyatlarıyla satışta

Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Kırdağ Şirketler Grubu firması tarafından inşa edilmektedir. Avrupa Hill Evleri Milas konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Muğla konut projesi Güllük Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 16 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler full deniz manzarası ile ilgi odağı olmaktadır. Ayrıca daire içleri yerden ısıtma, kiler, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi donanımlara sahiptir.

Dört mevsim yaşamaya elverişli olan proje kapsamında 100 metrekarelik ortak kullanıma açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca her daireye 150 metrekarelik bahçe alanı ve sosyal tesis yer almaktadır. Avrupa Hill Evleri Milas konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler aynı zamanda brüt 120 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Konut projesi toplam 60 adet daireden oluşmaktadır.

Avrupa Hill Evleri Milas daire fiyatları ne kadar?

Muğla konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Muğla’nın gözde ve değerli yatırım merkezi Güllük’te konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü noktaya da yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 494 67 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version