Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Atakent 4 B etabı satışta!

Avrupa Konutları Atakent 4 B projesinde yapılması planlanan 362 adet konutun ve 9 adet ticari ünitenin satışı, başladı. Artaş İnşaat tarafından yüklenilen proje, Bağdat Caddesi’ndeki 16 bin 863 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde kuruluyor.

Cadde üzerindeki mağazaları da içerisine alan proje, yatay mimarili beş adet bloktan oluşuyor. Bitkilerle kaplı yeşil peyzaj alanlarına sahip proje, E5 ve TEM otoyollarına yakın bir mesafede yükseliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Avrupa Konutları Atakent 4 B projesinde, site içerisindeki süs havuzlarının çevresine yürüyüş yolları, kuruluyor. Kapalı yüzme havuzuna sahip projede toplantı odası, buhar odası ve hamam bulunuyor. Avrupa Yakası’na konumlandırılan projede, ayrıca, çok sayıda kapalı spor alanı yer alıyor.

Atakent 4 B etabındaki daire tipleri neler?

Söz konusu olan projedeki dairelerin bazılarında balkona veya teras alanına yer veriliyor. Daire tiplerinin bazılarında çamaşır odası da bulunuyor. Projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler net 41 metrekare büyüklüğünden başlayarak net 51 metrekare büyüklük seçeneklerine doğru uzanıyor. Teras alanının da bulunduğu projedeki dairelerde büyük balkonlara yer veriliyor.

Küçükçekmece Gölü’ne yakın bir konumda yükselen projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, balkon hariç, net 63 metrekare büyüklüğü ile net 96 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor.  Kanal İstanbul projesine yakın bir konumda inşa edilmesi planlanan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler net 103.41 metrekare büyüklüğüyle net 111.75 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle müşterilere sunuluyor.

Söz konusu projedeki söz konusu projedeki dört odaya ve bir salona sahip üç daire tipinden ikisinin net büyüklükleri 131.75 metrekare değerindeyken diğerinin büyüklüğü 135.37 metrekare değerinde yer alıyor.

Projenin satış ofisinin iletişim bilgileri

Avrupa Konutları Atakent 4 B Satış Ofisi: İnönü Mahallesi, Halkalı Caddesi, No: 202, Atakent – Küçükçekmece / İstanbul

Avrupa Konutları Çağrı Merkezi: 444 38 25

Taşınmaz Haber