Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Atakent 4 C ticari üniteler satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları Atakent 4 C projesinin ticari üniteleri satışa sunuldu. Bağdat Caddesi’nin bir benzeri olmaya aday olan Halkalı Caddesi, geleceği Küçükçekmece’ye taşıyor. Atakent 4C üzerinde satışın başladığı alanda konut ve ticari ünitelerde hareketli yaşama hazır olun! 

Avrupa Konutları Atakent 4C proje özellikleri

Küçükçekmece’nin merkezinde konumlanana Halkalı Caddesi, Avrupa Konutları projesine prestij kazandırmaya devam ediyor. ‘Geleceğin Bağdat Caddesi’ olarak tanımlanan Halkalı Caddesi’nde satışlar başladı. Önümüzdeki dönemde birbirinden çeşitli markaları bünyesinde ağırlayacak olan cadde, Küçükçekmece’yi alışverişin noktası yapacak. 11 bin 270 metrekarelik alanda yükselen 296 konut ve 11 ticari ünite firma bünyesinde satışa çıkarıldı. Avrupa Konutları Atakent 4’ün hemen yanı başında yer alan seri 4C, yaşamın başladığı bölgelere yeni bir soluk getirecek.  

Avrupa Konutları Atakent 4 C teslimleri 2021’de başlayacak 

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde yaşam başladı. Projenin devamı olan 4C bölgesinin satışa çıkarıldığı, ancak daire teslimlerinin Aralık 2021’i bulacağı konuşuluyor. Atakent 4’ün hemen yanında yükselecek olan yapıların inşaat hali devam ederken, Atakent B bölgesine komşudur. Atatürk Havalimanı’nın taşınmasıyla birlikte Sefaköy-Halkalı aksını seçen firma, eski sanayi hattını yeniden elden geçirdi. Burayı dönüştürerek insan hayatına daha uygun yapıları ortaya çıkaran proje sahipleri, Avrupa Konutları ismini duyurdu. Konut ve ticari ünitelerin tamamladığı alan etaplar şeklinde birbirinden ayrılıyor. Sadece 5 yıl öncesinde fabrikaların yoğun dumanı altında ezilen bölgenin böylesine değişmesi hayret verici olarak tanımlanmıştır. 

Ulaşım sıkıntısı ortadan kalkıyor 

Avrupa Konutları Atakent 4C projesinde ulaşım imkanları alıcıları cezbetmiştir. Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne yakınlığı ile alıcı potansiyelini her geçen gün kuvvetlendiren proje; ulaşımda E5 Otoyolu ve TEM Otoyolu çıkışına yakınlık sağlıyor. Marmaray’ı kullanma avantajına sahip olan site sakinleri, ulaşım bölgelerini ayaklarının altına aldı. Peyzaja ve sosyal donatılara önem verilen proje için çevrede kullanılan renkler ağırlık olarak yeşil ve maviden oluşmaktadır. Cadde cepheli konutlarda ilginin giderek yükselmesine karşılık, Avrupa Konutları Atakent 4 C toplamda 6 bloktan meydana geliyor. Bloklar arası kat farkının olduğu 4C bölgesi şu şekildedir; 1.blok 9 katlı, 2.blok 10 katlı, 3A ve 3B bloklar ise 12 katlıdır. 4A ve 4B Blokları için tasarlanan kat 11 olarak bildirilmiştir.