Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Atakent 4C projesinde yüzde 0.99 kredi avantajı

Avrupa Konutları Atakent 4C projesi sektörde 40 yıldır iz bırakan Artaş İnşaat ile hayat buluyor. Ödeme seçenekleri arasında kişilerden yüzde 25 peşinat isteyen firma konut kredisinde yüzde 0.99 oranlı avantajları beraberinde getirdi.

Avrupa Konutları Atakent 4C proje özellikleri

Halkalı Atakent bölgesinde yükselen konutlar Avrupa Konutları’nın yeni etap projesidir. Avrupa Konutları Atakent 4’ün hemen yanında konumlandırılan inşaat bölgesi kendi arasında 4B ve 4C olarak ayrışıyor. İnşaatın sürdürüldüğü bölgede teslim tarihleri için 2021 yılının aralık ayı verildi.

Yeni etap projesinde daire tipleri 1+1’den başlayarak, 2+1 ve 3+1 olarak yelpazesini genişletiyor. 1+1’lerin boyutu 70,88 ila 97,10 metrekare iken, 2+1’lerin boyutu 101,62 ila 164,56 metrekare arasında değişmektedir. Bu oranlar 3+1’lerde brüt 168,62, net ise 178,32 metrekareden alıcısını bekliyor.

Avrupa Konutları Atakent 4C’de yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı göze çarpan ilk sosyal donatılardır. Türk hamamı, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru ile desteklenen donatılar, güvenlik personelleri ve kameralı güvenlik sistemi sayesinde daima güvenli bir ortam sağlıyor. Süs havuzu ile tamamlanan alanlar, bina içlerinde su deposu, hidrafor, asansör ve zor durumlara karşı jeneratör sistemini getirmiştir. Konut özellikleri arasında alıcıları, ankastre beyaz eşya, yerden ısıtma, merkezi ısıtma sistemi ile tamamlanan ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve balkon bekliyor.

Projede ulaşım ve sosyalleşme imkanları

Avrupa Konutları Atakent 4C konutları, tıpkı 4 ve 4B etabı gibi cadde cepheli dükkanlara sahiptir. Bağdat Caddesi’nde yatırım fırsatı oluşturulan projede temel ihtiyaçların yanı sıra pek çok sosyalleşme fırsatı getirildi. Çeşitli restoran ve kafelerle donatılan bölge sosyal yaşama renk katmaya devam ediyor.

Konutlar Kanal İstanbul Projesi, 3.Havalimanı Yolu, E-5 ve metrobüs avantajını beraberinde getirdi. Ayrıca Kirazlı-Olimpiyat Stadı, Metrokent, Mahmutbey ve Kabataş Hattı gibi seçeneklerde mevcuttur. Ancak ulaşımda avantajlar yalnızca bununla sınırlı kalmıyor. Genişleyen sınırlar Halkalı/Sirkeci Marmaray, Esenyurt/Mahmutbey, Kirazlı/Halkalı, Ataköy/İkitelli ve Basın Ekspres’e kadar uzanmıştır.

Projede daire fiyatları

Avrupa Konutları Atakent 4C projesi yemyeşil peyzaj, park alanları ve cadde üzeri üniteleri sayesinde yatırımda olumlu sonuçlar vermektedir. Dört dörtlük bir yaşam için 16 bin 863 metrekare üzerinde yükselen 5 bloktan birinde ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Minimum 594 bin TL’den başlayan fiyatlar tercihlere göre artış göstermektedir. 2+1 dairelerde 875 bin TL’ye tırmanan satış fiyatı, 3+1 dairelerde bir milyon 500 bin TL’yi buluyor.

Devlet bankalarından yüzde 0.99 oranlı faiz kullanma imkanının bulunduğu konutlarda teslim tarihi Aralık 2021’dir. Detaylı bilgi için 444 38 25 numaralı hattı arayabilir veya [email protected] üzerinden iletişim kurabilirsiniz.