Kategoriler
Emlak Haberleri

Avrupa Konutları Çamlıvadi Kâğıthane’de yükseliyor

Artaş İnşaat tarafından Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde, bir yıl boyunca faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. Firmanın yeni projesindeki ikinci bir ödeme alternatifi ise yüzde 0,97 vade farkıyla 60 ayda ödeme planından oluşuyor.

TEM otoyoluna bir dakikalık uzaklıkta yer alan proje, 19 adet yatay mimarili blok içerisindeki toplam 925 adet konuttan meydana geliyor. Ayrıca, toplu taşıma araçlarına da kısa mesafede yer alan projenin alanı, İstanbul havalimanı’na 25 dakikada ulaşım olanağı sunuyor.

Arıcılar bölgesindeki 58 bin 24 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına konumlandırılan proje, zengin donatılarıyla yükseliyor.

Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde sosyal alanlar

Avrupa Yakası’nın Kâğıthane ilçesine konumlandırılan projedeki site alanında hem açık yüzme havuzu hem de kapalı yüzme havuzu kuruluyor. Projedeki açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra çocuklar için de yüzme havuzu bulunuyor.

Teslimlerinin iki yıl sonra, temmuz ayında başlaması beklenen projede, spor tesisi kuruluyor. Spor tesisi, şık konsepti ve tam donanımıyla inşa ediliyor.

İçerisindeki yeşil alanlarının yanı sıra çevresindeki ağaçlarla da estetik alana sahip durumda olan projedeki spor tesislerinin yanı sıra projenin yanı başındaki çok amaçlı spor sahaları da projeye ekstra katıyor. Ayrıca, projedeki oyun alanları, çocuklar için hem eğlence yeri hem de sosyal becerilerini geliştirme yeri olurken yürüyüş parkurunun bulunduğu projedeki süs havuzu, site alanının estetik değerini artırıyor.

Proje satışa çıkarılacak

Güvenlik kameraları ve canlı güvenlik hizmetleriyle korunacak olan Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde kapalı otopark da yer alıyor. Projedeki satın alımlarda, banka kredisi kullanılabilecek. İstanbul’un merkezî ilçelerinden birinde bulunuyor.

Proje; “Merkez Mah. Selçuklu Cad. Kâğıthane/İstanbul” açık adresinde yükselecek. Söz konusu proje hakkında bilgi almak için Artaş İnşaat’ın çağrı merkezi aranabiliyor.

Çağrı merkezi: 444 53 35

Projenin internet sitesi: https://www.avrupakonutlaricamlivadi.com

Exit mobile version