Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Çamlıvadi sıfır faiz fırsatı ile satışta

Artaş İnşaat firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası,  Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilen firmanın son projesi olan Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde faiz ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan yeni ödeme planı sayesinde iki farklı ödeme yapma imkanı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

Avrupa Konutları markası ile bir çok projeye imza atan Artaş İnşaat, İstanbul’da hayata geçirdiği bu yeni projede alıcılarına farklı ödeme fırsatları sunmaya devam ediyor. 58 bin 24 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesinde 19 adet konut bloğu yer alıyor. Projede yer alan 19 adet konut bloğunda ise toplam 925 adet daire yer alıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıllar içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje dört bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 26 bin 648 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Proje, bünyesinde 463 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Çamlıvadi daire özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken projede konutların dışında ayrıca ticari ünitelere de yer verilecek. Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde yer alan daireler beş farklı tipinden meydana geliyor. Projede farklı büyüklüklerde tasarlanan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelere yer verilecek.  Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 67.29 metrekare ile 328.83 metrekare arasında değişiyor. kazandırılıyor. Projede sekiz farklı 1+1 daire seçeneğine yer veriliyor. 29 farklı tipte 2+1 daireler, 14 farklı tipte 3+1 daireler, altı farklı tipte 4+1 daireler ve iki farklı tipte 5+1 tip daireler yer alıyor.

Avrupa Konutları Çamlıvadi ödeme planı

Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca isteyenler 60 ay vade ve yüzde 0,97 faiz oranı ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorlar.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların sahipleri için donatılar yer alıyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Proje nerede yer alıyor?

TEM otoyoluna 1 dakikalık mesafede, İstanbul Havalimanı’na 25 dakikada mesafede yer alan proje Hamidiye Mahallesi, Selvi Caddesi, Arıcılar Kağıthane / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje Maslak merkeze 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika, Havaray’a ise sadece 2 dakika mesafede yer almaktadır.

Tel: 444 5335