Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları ÇamlıVadi yükseliyor

İstanbul iline bağlı bulunan Kağıthane ilçesinde Avrupa Konutları ÇamlıVadi projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Artaş İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıllar içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje dört bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 26 bin 648 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Proje, bünyesinde 463 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Avrupa Konutları ÇamlıVadi projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede yer verilen konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların sahipleri için donatılar yer alıyor. Avrupa Konutları ÇamlıVadi projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Söz konusu olan projede fiyat, ödeme planı gibi detaylar ilerleyen günlerde belli olacak.

Bahsi geçen konutların teslim tarihi henüz belli değil.

Telefon: 444 5335

“Avrupa Konutları ÇamlıVadi yükseliyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.